Μεταφορές Μετακομίσεις Μικρομεταφορές

Φορτοταξί στην Αθήνα για Μικρομεταφορές

Μετακομίσεις Αθήνα

Φορτοταξί στην Αθήνα για μικρομεταφορές και μικρές μετακομίσεις

Στον δυναμικό κόσμο της μεταφοράς και της μετακόμισης στην Αθήνα, η Cargotaxi.gr ξεχωρίζει ως η πιο αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση για ανάγκες μικρών μεταφορών και μικρών μετακομίσεων με φορτοταξί. Με διαφόρων διαστάσεων φορτοταξί, η εταιρεία μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για μικρομεταφορές και μικρές μετακομίσεις σε ολόκληρη την Αθήνα.

Τα φορτοταξί της Cargotaxi.gr διαθέτουν χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική και ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Με επιλογές φορτοταξί βαν που καλύπτουν διάφορες ανάγκες φορτίου, είτε πρόκειται για εμπορικά αγαθά είτε για προσωπικά αντικείμενα, μπορούμε να προσαρμόσουμε τη λύση μας στις απαιτήσεις σας.

Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι η διαφάνεια και η διαπραγμάτευση δίκαιων τιμών. Στην Cargotaxi.gr, κατανοούμε ότι η κατάλληλη τιμολόγηση είναι κρίσιμη για την ικανοποίηση των πελατών μας. Οι τιμές διαμορφώνονται με βάση την απόσταση, τον όγκο του φορτίου και τυχόν επιπλέον υπηρεσίες που ενδέχεται να επιθυμείτε.

Το προσωπικό μας, εκπαιδευμένο και έμπειρο, είναι πάντα έτοιμο να προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση, ενώ οι προηγμένες τεχνολογικές λύσεις παρέχουν πραγματικού χρόνου παρακολούθηση της μεταφοράς σας.

Υπηρεσίες μικρομεταφορών και μικρών μετακομίσεων με φορτοταξί βαν:

Αγοράζετε ένα ή μερικά αντικείμενα στο Facebook Marketplace, το IKEA ή από οποιδήποτε κατάστημα και χρειάζεστε υπηρεσία παράδοσης επίπλων στην Αθήνα;

Γρήγορες μεταφορές από πολυκαταστήματα

Υπηρεσίες παραδόσεων εμπορευμάτων και προϊόντων από ΙΚΕΑ, LEROY MERLIN, MEDIA MARKT, PUBLIC, PRAKTIKER

Στη μεταφορική cargotaxi.gr χειριζόμαστε τις μικρό μεταφορές μικρό μετακομίσεις σας σαν να μεταφέρουμε δικά μας αντικείμενα. Είμαστε επαγγελματίες στη μεταφορά και τη μετακόμιση αντικειμένων που είναι ευαίσθητα.

Οι πελάτες μας, είναι ιδιώτες και εταιρείες

Προσφέρουμε διάφορα επίπεδα εξυπηρέτησης έως το τέλος της διαδικασίας μεταφοράς η μετακόμισης.

1. Προωθητική παράδοση

Το φορτηγό μας φτάνει στον προορισμό και ο οδηγός χαμηλώνει το φορτίο σας στο έδαφος. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος να μεταφέρει τα παραδοθέντα φορτία από αυτό το σημείο.

2.Παράδοση εισόδου

Το φορτηγό μας φτάνει και ο οδηγός τοποθετεί το φορτίο μέσω της κεντρικής εισόδου του κτιρίου.

3. Υπηρεσία παράδοσης εντός κτιρίου η οικίας

Το φορτηγό μας φτάνει στο προoρισμό και το εργατικό προσωπικό μας αναλαμβάνει να μεταφέρει τα αντικείμενα σας εντός του κτιρίου.

Παρακολούθηση οχημάτων
Τα οχήματά μας εξοπλισμένα με συσκευές εντοπισμού gps και ανα πάσα στιγμή γνωρίζουμε τη θέση τους.

Για μεταφορές εμπορευμάτων από ΙΚΕΑ, LEROYMERLIN, MEDIAMARKT, PRAKTIKERη από eshop και άλλα καταστήματα μη διστάσετε να μας καλέσετε!

Μεταφορές και μικρές μετακομίσεις με φορτοταξί

Θέλετε να Μεταφέρετε αντικείμενα στο μικρό σας διαμέρισμα στο επόμενο προάστιο ή στην εξοχή και χρειάζεστε υπηρεσία μετακόμισης λίγων επίπλων χωρίς άγχος; προσλάβετε τον άνθρωπο μας με ένα φορτηγό με εργατικά χέρια η χωρίς στην καλύτερη τιμή!

Παραλαβή και παράδοση επίπλων με φορτοταξί στην Αθήνα:

Η cargotaxi.gr είναι η μεταφορική της περιοχής σας με μικρά φορτηγά – Φορτοταξί Βαν, που προσφέρει υπηρεσίες παράδοσης επίπλων από πόρτα σε πόρτα σε σχεδόν όλη την Αττική. Η μεταφορική cargotaxi.gr θα παραδώσει το μικρό φορτίο των επίπλων με τη μέγιστη προσοχή και αποτελεσματικότητα και θα φροντίσει να φτάσουν ασφαλή και αβλαβή στην πόρτα σας εντός των επόμενων ωρών, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την παράδοση αυθημερόν. Ιδανικό για παράδοση ειδών όπως:

Μετακόμιση μικρού σπιτιού:

Το πακέτο σταθερής τιμής είναι η πιο βολική επιλογή σας όταν έχετε τον προϋπολογισμό και αναζητάτε έναν φτηνό μετακομιστή, μπορείτε απλά να δώσετε ένα μικρό χέρι με τα ογκώδη αντικείμενα και να εξοικονομήσετε χρήματα στις μετακομίσεις σας. Το βαν μας είναι μεγάλο και ευρύχωρο – με ψηλή οροφή και μεγάλη χωρητικότητα φόρτωσης έντεκα κυβικών μέτρων, που με άλλα λόγια μπορεί να χωρέσει αντικείμενα αξίας έως και ενός υπνοδωματίου σε ένα μόνο ταξίδι. Ιδανικό για:

  • μετακομίσεις μικρών διαμερισμάτων
  • μικρές μετακινήσεις γραφείου
  • μετακινήσεις αποθήκευσης 
  • Μετακόμιση στούντιο

Φορτοταξί στην Αθήνα στις καλύτερες τιμές

Εάν αναζητάτε φορτοταξί στην Αθήνα που συνδυάζει αξιοπιστία, οικονομία και επαγγελματισμό, η Cargotaxi.gr είναι η ιδανική επιλογή σας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.cargotaxi.gr για περισσότερες πληροφορίες και κλείστε τη φορτοταξική υπηρεσία που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας με ένα απλό κλικ.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης