Μεταφορές Μετακομίσεις Μικρομεταφορές

Μεταφορά Λίγων Αντικειμένων

Μεταφορά λίγων αντικειμένων

Μεταφορική για λίγα πράγματα με χαμηλές τιμές

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που χρειαζόμαστε μεταφορική για λίγα πράγματα. Είτε πρόκειται για τη μετακόμιση μικρών αντικειμένων, είτε για τη μεταφορά μικρών αγορών ή παραλαβή παραγγελιών, η επιλογή της κατάλληλης μεταφορικής μπορεί να είναι καθοριστική.

Φυσικά μια μεταφορική που ξεχωρίζει στον τομέα είμαστε εμείς η cargotaxi.gr. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google, το όνομά μας αναδεικνύεται ως μία από τις πρώτες επιλογές. Στην cargotaxi.gr μεταφορική προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μεταφοράς για μικρά αντικείμενα με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Μεταφορά Λίγων Αντικειμένων Στην Αθήνα

Μεταφορά λίγων αντικειμένων η ακόμη και μεταφορά ενός επίπλου με το cargotaxi.gr. Με τη μεταφορική cargotaxi.gr μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε μικρό μεταφορά η μικρό μετακόμιση.

Μεταφορά λίγων αντικειμένων Cargotaxi.gr

Επίσης αν έχετε εμπορική εταιρεία μπορούμε να αναλάβουμε τις διανομές των εμπορευμάτων σας. Αναλαμβάνουμε ως βασικές μας εργασίες μεταφορές μικρών φορτίων, μετακομίσεις ενός η λίγων αντικειμένων, διανομές εμπορευμάτων σε πρακτορεία, καταστήματα η ιδιώτες, μοτομεταφορές, μεταφορές αποσκευών.

CargoTaxi Μεταφορική για λίγα πράγματα

Με μικρά φορτηγά είμαστε η μεταφορική για λίγα πράγματα. Κινούμαστε εύκολα με τα φορτηγά βαν και παρέχουμε αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες μεταφοράς λίγων πραγμάτων.

Διασφάλιση ποιότητας

Στη μεταφορική cargotaxi.gr ποτέ δε θυσιάζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας για το κέρδος.

Έμπειρο προσωπικό

Οι οδηγοί και το εργατικό προσωπικό μας ασχολούνται πολλά χρόνια στις οδικές μεταφορές και τις μετακομίσεις.

Μεταφορική για μεταφορά λίγων αντικειμένων

Στην cargotaxi.gr προσφέρουμε γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς για μικρές παραδόσεις και αποστολές. Είμαστε η μεταφορική για μεταφορά λίγων αντικειμένων με μικρά φορτηγά βαν τα λεγόμενα φορτοταξί.

Είτε πρόκειται για μεταφορά μικρών αντικειμένων, είδη σε ηλεκτρονικό εμπόριο, είδη για δώρα, ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε να μεταφέρετε, η cargotaxi.gr είναι η ιδανική επιλογή.

Με ένα αξιόπιστο δίκτυο οδηγών και σύγχρονα οχήματα, εξασφαλίζουμε την ασφαλή και γρήγορη παράδοση των αντικειμένων σας στον προορισμό σας.

Ποιο αναλυτικά τα είδη ανά υπηρεσία μεταφοράς

Δείτε για μεταφορές λίγων αντικειμένων…

Μετακομίσεις σπιτιών, μικρομετακομίσεις η μεμονωμένα αντικείμενα όπως:

Μεταφορές μετακομίσεις λίγων αντικειμένων η ακόμη και ενός επίπλου από σπίτια.

Μεταφορά η μετακόμιση μεμονωμένα και μη σε ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο, πλυντήριο πιάτων, στεγνωτήριο, γραφείο, καρέκλα γραφείου, τραπέζια, καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, τηλεόραση, μπουφέ, συρταριέρα, παπουτσοθήκες, βιβλιοθήκη, κρεβάτια, κομοδίνα, σύνθεση σαλονιού, ντουλάπες, τραπεζαρίες, τηλεόραση, έπιπλα εξωτερικού χώρου, ντουλάπια, στρώμα ύπνου κλπ.

Μεταφορές για εμπορεύματα από εταιρείες

Μεταφορά από πολυκαταστήματα με την cargotaxi.gr. Αν έχετε αγοράσει κάποια αντικείμενα από πολυκατάστημα και δε θέλετε να περιμένετε τις ημέρες παράδοσης εμπορευμάτων τις κάθε εταιρεία (συνήθως θέλουν 2 ημέρες το λιγότερο) μας καλείτε και η μεταφορά σας γίνετε άμεσα και φθηνά.

Διανομές εμπορευμάτων για λογαριασμό εταιρειών

Αν έχετε εταιρεία και αναζητάτε έναν καλό και αξιόπιστο συνεργάτη με λογικές και σταθερές τιμές, εμείς στη μεταφορική cargotaxi.gr σας περιμένουμε να χτίσουμε συνεργασία μακροχρόνια.

Μεταφορές αποσκευών, βαλίτσες, κιβώτια, αθλητικός εξοπλισμός

Μεταφορές αποσκευών με φορτοταξί από σπίτια, ξενοδοχεία, λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, κτελ. Όπου κι αν βρίσκεστε είμαστε εδώ για τις μεταφορές των αποσκευών σας. Μεταφέρουμε βαλίτσεςκούτεςποδήλατααθλητικό εξοπλισμό φθηνά και άμεσα. Μικρομεταφορές με μικρά φορτηγά τύπου βαν σε όλη την Αττική καθημερινά και με ασφάλεια.

Απλά προετοιμάστε τις αποσκευές σας. Η μεταφορική cargotaxi.gr θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.
Ότι έχει να κάνει με αθλητικό εξοπλισμό χρειάζεται να είναι πακεταρισμένος σε ειδική συσκευασία. Συγκεκριμένα, τα ποδήλατα θα πρέπει να είναι σε ειδικές συσκευασίες για ποδήλατα ή σε κιβώτια, οι τσάντες του γκολφ θα πρέπει να είναι σε ειδικές θήκες ή καλύμματα και τα πέδιλα του σκι θα πρέπει επίσης να είναι πακεταρισμένα σε κατάλληλες θήκες για σκι.

Ταχυμεταφορές δεμάτων στην Αθήνα
Μεταφορά Αποσκευών
Μεταφορά Καναπέ Αθήνα
Μεταφορά κουζίνας - Μετακόμιση κουζίνας
Κόστος μεταφοράς καναπέ στην Αθήνα
Μεταφορά Ψυγείου

Το cargotaxi.gr ήρθε για να διευκολύνει τις μεταφορές μετακομίσεις λίγων αντικειμένων!

Θέλετε μεταφορική για φθηνές μεταφορές μετακομίσεις; Το cargotaxi.gr είναι εδώ… μεταφέρουμε φθηνά οτιδήποτε χωράει στα φορτηγά μας τύπου βαν.

Πλεονεκτήματα μικρομεταφοράς η μικρομετακόμισης με το cargotaxi.gr

  • Η καλύτερη επιλογή για μικρές αποστολές– τα φορτηγά χρησιμοποιούν αποτελεσματικά το διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης για να διασφαλίσουν ότι ακόμη και οι πιο εύθραυστες αποστολές μπορούν να μεταφερθούν από το σημείο Α στο σημείο Β χωρίς ζημιά, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική απόδοση μεταφοράς.
  • Μια εκπληκτική λύση για εύθραυστες ή υψηλού κινδύνου αποστολές– λιγότερο φορτίο στο φορτηγό σημαίνει ότι ο επαγγελματίας μεταφορών μπορεί να περάσει περισσότερο χρόνο εξασφαλίζοντας ότι τα εμπορεύματα που είναι συσκευασμένα στο φορτηγό είναι ασφαλή, ακίνητα και σταθερά.
  • Η αποστολή παραμένει σε ένα φορτηγάκι– χωρίς αλλαγή και καμία ανασυσκευασία η μεταφόρτωση σημαίνει ότι τα αγαθά σας παραμένουν με ασφάλεια σε ένα μέρος μέχρι να φτάσουν στο στόχο τους, πράγμα που σας ανακουφίζει από την ανησυχία σας για το πώς θα φτάσουν τα εμπορεύματα σας.
  • Ταχύτερη υπηρεσία από τη μεταφορά με κανονικά φορτηγά– Χωρίς ζύγιση, λιγότερες άδειες και μικρός χρόνος φόρτωσης δίνει στους φορτωτές φορτηγών τύπου βαν την ελευθερία να φτάσουν γρήγορα στον προορισμό τους.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την παράδοση με φορτηγά τύπου βαν;

  • Οι μεταφορές μετακομίσεις μικρό φορτίων γίνονται γρήγορα
  • Οι μεταφορές μετακομίσεις μικρό φορτίων γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια
  • Οι μεταφορές μετακομίσεις μικρό φορτίων γίνονται πιο φθηνά
  • Πληρώνετε μόνο για το φορτίο που μεταφέρετε και όχι για ολόκληρο φορτηγό

Συχνές ερωτήσεις – Μεταφορική για λίγα πράγματα

Δείτε απαντήσεις στις πιο συχνές σας ερωτήσεις για τη μεταφορά λίγων αντικειμένων

Μικρομεταφορές στην ΑθήναΟι μεταφορές δεν είναι όλες ίδιες. Το κόστος για τη μεταφορά λίγων αντικειμένων είναι κυμαινόμενο και εξαρτάται από τον όγκο και την ποσότητα των αντικειμένων που θέλετε να μεταφέρετε την απόσταση, τους ορόφους φορτοεκφόρτωσης κτλ.

Οι τιμές για τη μεταφορά λίγων αντικειμένων ξεκινάνε από 40€ για χρήση μόνο του βαν για μια ώρα και για αποστάσεις το σημείο Α με το σημείο Β να μην ξεπερνάνε τα 10 χιλιόμετρα με οδηγό δικό μας.

Αν χρειαστείτε και άτομα για βοήθεια υπολογίστε επιπλέον γύρω στα 30€ το άτομο για την πρώτη ώρα και 5€ μετά ανά ώρα,

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2103005737 να μας περιγράψετε τις ανάγκες της δική σας μεταφοράς και να λάβετε μια προσφορά στα μέτρα σας.

Μπορείτε επίσης να δείτε έτοιμες προσφορές κάνοντας κλικ εδώ.

Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Πολλές φορές μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και αυθημερόν αλλά καλό θα ήταν να κλείστε τη μεταφορά σας τουλάχιστον 5 ημέρες νωρίτερα.