Μεταφορές Μετακομίσεις Μικρομεταφορές

Βαν για μετακόμιση κόστος

Βαν για μετακομίσεις μάθε το κόστος

Βαν για μετακόμιση κόστος – Μίσθωση σε ιδιώτες

Αναζητάς βαν για μετακομίση και θέλεις να μάθεις το κόστος;

Δείτε τιμές κάντε σύγκριση με άλλες εταιρείες πριν καταλήξετε σε εμάς. Να θυμάστε όμως ότι η ποιότητα των υπηρεσιών και η αξιοπιστία είναι εξίσου σημαντική με την τιμή.

Εδώ στην cargotaxi.gr είμαστε μια ομάδα που ασχολούμαστε αποκλειστικά με μεταφορές μετακομίσεις μικρών φορτίων, για αυτό και ο στόλος οχημάτων μας αποτελείται από μικρά φορτηγά βαν

Ενοικίαση βαν για μετακόμιση σε τιμές χαμηλές

Ενοικίαση φορτηγού βαν για μετακόμιση σε τιμές χαμηλές

Κάθε ιδιώτης μπορεί εύκολα με ένα τηλεφώνημα η χρησιμοποιώντας την OnLine φόρμα να μισθώσει ένα φορτοταξί βαν από την εταιρεία μας για μεταφορές μετακομίσεις, φυσικά με οδηγό δικό μας.

Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές και είμαστε πιο άμεση και συμφέρουσα λύση από μια εταιρεία ενοικιάσεως βαν.

Οι διαφορές μας είναι μεγάλες γιατί εμείς θα σας παρέχουμε ένα βαν με τον οδηγό μας για συγκεκριμένη εργασία.

Πληρώνεται μόνο για αυτό που θέλετε χωρίς τέλη καυσίμων, εγγύηση και όλα τα έξτρα κόστη που χρεώνουν οι εταιρείες ενοικιάσεως.

Έρχεται το όχημα μας στην προκαθορισμένη ημέρα και ώρα κάνει την εργασία που θέλετε, κόβει τα παραστατικά, πληρώνετε και ξεμπερδέψατε.

Όποια κι αν είναι η δουλεία σας είμαστε εδώ να σας εξυπηρετήσουμε, αρκεί να χωράει το φορτίο σας στα φορτηγά βαν που διαθέτουμε.


Διαφορές Μεταφορικής Cargotaxi.gr με εταιρείες ενοικίασης βαν


Μεταφορά ηλεκτρικών οικιακών συσκευών CargoTaxi.gr

Μεταφορική CargoTaxi Van

 • 365 ημέρες δίπλα σας
 • Πληρώνεις μόνο για ότι έχεις να μεταφέρεις
 • Παραλαβή παράδοση σε κοντινές τοποθεσίες
 • Ενοικίαση ανά ώρα
 • Γρήγορη και φιλική υποστήριξη πελατών
 • Άμεση κράτηση για ταχύτερη παραλαβή παράδοση
 • Αξιόπιστες τιμές ενοικίασης
 • 100% διαφάνεια των χρεώσεων
 • Ενοικίαση με οδηγό δικό μας 

Εταιρείες ενοικίασης βαν

 • Περιορισμένο ωράριο λειτουργίας
 • Παραλαβή από το κατάστημα τους
 • Δεν υπάρχουν επιλογές ωριαίας ενοικίασης
 • Περιορισμένη υποστήριξη πελατών
 • Χρονοβόρα γραφειοκρατία – εγγύηση κτλπ
 • Μεταβλητές τιμές ενοικίασης
 • Κρυφές χρεώσεις
 • Τέλη ακύρωσης και παράτασης

Δείτε βαν για μετακομίσεις και επιλέξτε όποιο ταιριάζει στις ανάγκες σας

Δείτε λεπτομέρειες και τους χώρους φόρτωσης και κάνετε εύκολα και με χαμηλό κόστος τη μεταφορά η τη μετακόμιση σας με τη μεταφορική cargotaxi.gr

Βαν για μετακόμιση κόστος – Με λίγα κλικ μάθε πόσο κοστίζει

Γιατί να επιλέξω ενοικίαση βαν για τη μετακόμιση μου με την μεταφορική CargoTaxi.gr;

Ας σας πω γιατί η ενοικίαση βαν μέσω της μεταφορικής cargotaxi.gr είναι η καλύτερη επιλογή για τη μετακόμισή σου. Είμαι βέβαιος ότι οι παρακάτω λόγοι θα σας πείσουν.

Ενοικίαση βαν για μετακόμιση τιμές CargoTaxi

H Καλύτερη επιλογή για ενοικίαση βαν για μετακόμιση

Καταρχάς, η cargotaxi.gr παρέχει εξαιρετικά αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι τα προσωπικά σας αγαθά θα μεταφερθούν με ασφάλεια και προσοχή. Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και έχει την εμπειρία για να χειριστεί ακόμη και τις πιο πολύπλοκες μετακινήσεις.

Ενοικίαση βαν για μετακόμιση με δικό μας οδηγό σε χαμηλές τιμές

Αναλαμβάνουμε να φροντίσουμε για τη μετακόμισή σου από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς τον κόπο και το άγχος της οδήγησης. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και επαγγελματίες οδηγούς, οι οποίοι θα αναλάβουν την ασφαλή μεταφορά των προσωπικών σου αγαθών.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα εδώ στην cargotaxi.gr είναι η ευελιξία που προσφέρουμε. Αναλαμβάνουμε μεταφορές μετακομίσεις μικρών φορτίων. Επιπλέον, διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα από φορτοταξί βαν, προσαρμοσμένων στις ανάγκες σου. Είτε χρειάζεσαι ένα μικρό βαν για να μεταφέρεις μερικά προσωπικά αντικείμενα, είτε ένα μεγαλύτερο για να μεταφέρεις έπιπλα και οικιακές συσκευές, στην cargotaxi.gr έχουμε την κατάλληλη λύση για σένα.

Επίσης, στην cargotaxi.gr προσφέρουμε προσιτές τιμές για την ενοικίαση βαν. Κατανοούμε ότι οι μεταφορές μετακομίσεις είναι ήδη αρκετά δαπανηρές, οπότε η δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρήματα στην μεταφορά είναι μεγάλη ανακούφιση. Με την cargotaxi.gr μπορείτε να είσαι βέβαιοι ότι θα πάρουν αξία τα χρήματά σου.

Τέλος, η εξυπηρέτηση πελατών στην cargotaxi.gr είναι εξαιρετική. Οι επαγγελματίες μας είναι φιλικοί, εξυπηρετικοί και έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση ή ανησυχία που μπορεί να έχετε. Θα νιώσετε σίγουρα ότι βρίσκεστε σε καλά χέρια και ότι η μετακόμισή σας θα είναι απροβλημάτιστη.

Οπότε, φίλοι μου, αν ετοιμάζεστε για μεταφορά η μετακόμιση, η ενοικίαση βαν μέσω της cargotaxi.gr είναι η καλύτερη επιλογή. Αξιόπιστοι, ευέλικτοι, οικονομικοί και φιλόξενοι. Τι άλλο θα μπορούσες να ζητήσεις;

Επικοινώνησε με την cargotaxi.gr

Συχνές ερωτήσεις

Εδώ θα δείτε απαντήσεις στα πιο συχνά σας ερωτήματα για ενοικίαση βαν για μετακόμιση

Κάνε τη μετακόμιση μόνος σου!Η τιμή με μικρό βαν για μετακόμιση ξεκινάει από τα 40€ για την πρώτη ώρα και μετά ανεβαίνει κλιμακωτά ανά ώρα. 

Οι τιμές είναι με δικό μας οδηγό.

Αν η απόσταση που θα διανύσει το όχημα είναι ως 10 χιλιόμετρα δε χρεώνεται η απόσταση.

Από 10 χιλιόμετρα και άνω υπάρχει οικονομική χιλιομετρική απόσταση που αφορά όλη τη διαδρομή.

Οι τιμές αφορούν περιοχές της Αθήνας.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τις τιμές μας κάνοντας κλικ εδώ.

Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Πολλές φορές μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και αυθημερόν αλλά καλό θα ήταν να κλείστε τη μεταφορά σας τουλάχιστον 5 ημέρες νωρίτερα.

Μαζί με το βαν μπορούμε να σας παρέχουμε και εργατικό προσωπικό για τη βοήθεια στη φορτοεκφόρτωση.

Είναι όμως κάτι διαφορετικό από τη χρήση βαν και μόνο.

Θα πρέπει να μας περιγράψετε τα είδη προς μεταφορά για να σας δώσουμε την προσφορά μας.

Μπορείτε να δείτε και προσφορές βαν με 2 η τρία άτομα για βοήθεια κάνοντας κλικ παρακάτω:

Μετακομίσεις-προσφορές

Ενοικίαση βαν για μετακόμιση και μικρομεταφορέςΓια μια μικρομεταφορά η μικρή μετακόμιση στην Αθήνα, μπορείς να αναζητήσεις μεταφορικές εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες μεταφοράς μικρών μεταφορών και είδη νοικοκυριού. Υπάρχουν πολλές εταιρείες μικρομεταφορών στην Αθήνα που μπορούν να βοηθήσουν στην μεταφορά των ατομικών σου αγαθών από το ένα μέρος στο άλλο.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο ή να ανατρέξεις σε καταλόγους εταιρειών μεταφορών για να βρεις μια κατάλληλη εταιρεία για τις ανάγκες σου.

Συνήθως, οι εταιρείες μικρομεταφορών προσφέρουν υπηρεσίες μεταφοράς από πόρτα σε πόρτα, όπου αναλαμβάνουν τη συλλογή και την παράδοση των αντικειμένων στον προορισμό σου.

Είναι σημαντικό να επιλέξεις μια αξιόπιστη και επαγγελματική εταιρεία με καλές κριτικές και αξιολογήσεις από πελάτες. Μπορείς να συγκρίνεις τις τιμές, τις υπηρεσίες και τις παροχές που προσφέρουν οι εταιρείες πριν κάνεις την τελική σου επιλογή.

Στη μεταφορική cargotaxi.gr ασχολούμαστε αποκλειστικά με μικρομεταφορές και μικρές μετακομίσεις στην Αθήνα για αυτό και ο στόλος μας αποτελείται αποκλειστικά από μικρά φορτηγά τύπου βαν.