Μεταφορές Μετακομίσεις Μικρομεταφορές

Μεταφορές επίπλων τιμές Αθήνα


Μεταφορές επίπλων σε χαμηλές τιμές στην Αθήνα

Η cargotaxi.gr είναι μια μεταφορική εταιρεία που έχει ως πρωταρχικό στόχο να καλύψει τις ανάγκες σου στη μεταφορά επίπλων τόσο στην Αθήνα αλλά και στο υπόλοιπο του Νομού Αττικής με ασφάλεια και επαγγελματισμό.

Μεταφορές Επίπλων Τιμές Αθήνα

Στην cargotaxi.gr, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για εσένα να μεταφέρεις τα έπιπλα σου με ακεραιότητα και ασφάλεια. Γι’ αυτό, έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα από εξειδικευμένο προσωπικό που έχει την εμπειρία και την εξειδίκευση για να ανταποκριθεί σε αυτές τις ανάγκες. Χρησιμοποιούμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και τεχνικές φόρτωσης και εκφόρτωσης, ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα αγαπημένα σου έπιπλα θα φθάσουν στον προορισμό τους χωρίς ζημιές.

Όσον αφορά τις τιμές, θα ήθελα να σου αναφέρω ότι αυτές καθορίζονται με βάση διάφορους παράγοντες, όπως το μέγεθος των επίπλων, η απόσταση μεταξύ των τοποθεσιών μεταφοράς και οποιεσδήποτε ειδικές απαιτήσεις συσκευασίας ή προστασίας που μπορεί να χρειαστούν. Για να λάβεις ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις τιμές για τη μεταφορά των επίπλων σου στην Αθήνα, συνιστώ να επικοινωνήσεις απευθείας με την ευγενική ομάδα μας.

Το προσωπικό μας στην cargotaxi.gr είναι πάντα έτοιμο να σε εξυπηρετήσει και να προσαρμόσει τις υπηρεσίες στις ανάγκες σου. Είτε πρόκειται για μια μικρή μετακόμιση επίπλων εντός της Αθήνα, είτε για μια μεγαλύτερη μετακίνηση ή ακόμη και για επαγγελματικές μεταφορές, μπορείς να βασίζεσαι σε εμάς για την ομαλή και ασφαλή μεταφορά των επίπλων σου.

Μεταφορές επίπλων τιμές Αθήνα CargoTaxi

Δείτε τιμές για μεταφορές επίπλων στην Αθήνα

Οι παρακάτω τιμές για μεταφορές επίπλων είναι ενδεικτικές και δεν περιλαμβάνουν εργατικά και Φ.Π.Α 24%

Ηλεκτρικές συσκευές

 • μεταφορά πλυντηρίου από 50€
 • μεταφορά ψυγείου από 50€
 • μεταφορά κουζίνας από 50€
 • και τα τρία μαζί από100€

Μεταφορά επίπλων

 • Μεταφορά καναπέ 50€
 • Μεταφορά κρεβατιού 50€
 • Μεταφορά τραπεζαρίας 50€
 • Και τα τρία μαζί 130€

Τι να προσέξω στη μεταφορά επίπλων και πως να πάρω την καλύτερη προσφορά;

Κατανοώ πόσο σημαντικό είναι για σένα να μεταφέρεις τα επίπλα σου με ασφάλεια και να επιλέξεις την καλύτερη προσφορά για τη μεταφορά τους. Όταν προετοιμάζεσαι για αυτή τη διαδικασία, υπάρχουν μερικά σημεία που μπορείς να προσέξεις για να διασφαλίσεις μια επιτυχημένη μεταφορά.

 1. Αναζήτηση και σύγκριση προσφορών: Συνιστώ να κάνεις μια έρευνα στην αγορά και να συγκρίνεις διάφορες εταιρείες μεταφοράς επίπλων. Ρίξε μια ματιά στις ιστοσελίδες τους ή επικοινώνησε μαζί τους για να λάβεις πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες τους και τις τιμές που προσφέρουν.

 2. Αξιολόγηση της εμπειρίας και φήμης της εταιρείας: Είναι σημαντικό να επιλέξεις μια εταιρεία με καλή φήμη και εμπειρία στη μεταφορά επίπλων. Μπορείς να διαβάσεις αξιολογήσεις και κριτικές από προηγούμενους πελάτες ή να ζητήσεις προτάσεις από γνωστούς και φίλους που έχουν χρησιμοποιήσει υπηρεσίες μεταφοράς επίπλων στο παρελθόν.

 3. Προσαρμογή στις ανάγκες σου: Βεβαιώσου ότι η εταιρεία μεταφοράς μπορεί να προσαρμόσει τις υπηρεσίες της στις ανάγκες σου. Κάθε μεταφορά επίπλων είναι μοναδική, και είναι σημαντικό να επιλέξεις μια εταιρεία που μπορεί να προσφέρει λύσεις που ταιριάζουν στις ατομικές σου ανάγκες.

 4. Ασφάλεια και ασφάλιση: Επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία μεταφοράς προσφέρει ασφάλεια και ασφάλιση για τα έπιπλα σου κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Αυτό θα σου προσφέρει την απαραίτητη ηρεμία και προστασία για τα αγαπημένα σου έπιπλα.

Αφού εξετάσεις αυτά τα σημεία, μπορείς να ζητήσεις προσφορές από διάφορες εταιρείες μεταφοράς. Προτείνω να στείλεις τις λεπτομέρειες της μεταφοράς (όπως η αφετηρία, ο προορισμός, τον αναμενόμενο όγκο των επίπλων κ.λπ.) στις εταιρείες και να ζητήσεις μία αναλυτική προσφορά. Αυτό θα σου επιτρέψει να συγκρίνεις τις τιμές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες για να επιλέξεις την καλύτερη προσφορά.

Μην ξεχνάς ότι η επιλογή ενός αξιόπιστου και επαγγελματικού παρόχου υπηρεσιών μεταφοράς επίπλων είναι κρίσιμη για την ασφάλεια και την επιτυχή ολοκλήρωση της μεταφοράς σου.

Συχνές ερωτήσεις

Δείτε απαντήσεις στα πιο συχνά σας ερωτήματα για μεταφορές μετακομίσεις με φορτοταξί.

Η cargotaxi είναι μεταφορική που διαθέτει μικρά φορτηγά τύπου βαν κατάλληλα για μικρομεταφορές και μικρές μετακομίσεις.

Με την cargotaxi μεταφορική μπορείτε να μεταφέρετε:

 • Δέματα
 • Έπιπλα
 • Αποσκευές
 • Διάφορα εμπορεύματα
 • Μικρές μετακομίσεις
 • Μεταφορά λίγων αντικειμένων

Ο κυριότερος λόγος είναι ότι είμαστε επαγγελματίες και αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

Ειδικότητα μας τα μικρά φορτία. Σε καθημερινή βάση αναλαμβάνουμε μεταφορές μετακομίσεις μικρών φορτίων με φορτοταξί βαν σε όλη την Αττική.

Ο στόλος μας αποτελείται αποκλειστικά από φορτοταξί βαν.

Παρέχουμε ανώτερες υπηρεσίες σε μεταφορές μετακομίσεις χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας για το κέρδος.

Προσφορά μετακόμιση τι να προσέξωΣτην cargotaxi.gr, κατανοούμε πλήρως τη σημασία της ομαλής και απροβλημάτιστης μετακόμισης των επιχειρηματικών σας και προσωπικών σας αγαθών. Καθώς εκπροσωπούμε μια αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, είμαστε διαθέσιμοι να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας με εξειδικευμένες λύσεις και ασφαλή πρακτική.

Για να λάβετε μια ακριβής προσφορά για τη μετακόμιση των αγαθών σας, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τις παρακάτω λεπτομέρειες και να προσπαθήσετε να είστε λεπτομερείς στα αντικείμενα που έχετε προς μεταφορά:

 1. Τοποθεσία αφετηρίας και προορισμού: Παρακαλούμε να παράσχετε τις ακριβείς διευθύνσεις από και προς τις οποίες θα πρέπει να μετακινηθούν τα αγαθά σας.

 2. Τύπος φορτίου: Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τον τύπο και το μέγεθος του φορτίου που πρόκειται να μετακινηθεί, ώστε να προετοιμάσουμε τα κατάλληλα μέσα μεταφοράς.

 3. Όροφοι φορτοεκφόρτωσης: Δώστε ακριβής λεπτομέρειες για τους ορόφους φορτοεκφόρτωσης στη μεταφορική και αν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης ασανσέρ
 4. Δυσκολίες πρόσβασης: Δώστε λεπτομέρειες αν υπάρχουν δυσκολίες στη φόρτωση η την εκφόρτωση πχ μια δυσκολία που μπορεί να ανεβάσει το κόστος είναι η απόσταση του κτιρίου σας από το σημείο που θα παρκάρει το φορτηγό,
 5. Επιπλέον υπηρεσίες: Εάν χρειάζεστε επιπλέον υπηρεσίες όπως συσκευασία, αποσυναρμολόγηση ή ασφάλιση των αγαθών σας, παρακαλούμε να το αναφέρετε για να σας προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη.

 6. Προθεσμίες: Αν έχετε συγκεκριμένες προθεσμίες παράδοσης ή παραλαβής, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε τη μετακίνηση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Σημαντικός παράγοντας για να λάβετε μια πραγματική προσφορά είναι να είστε λεπτομερής στην επικοινωνία σας με τη μεταφορική. Μην ξεχνάτε πως η τιμή που σας δίνει η μεταφορική είναι βάση των αντικειμένων και όλων των παραπάνω που θα τους δηλώσετε.

Με βάση τις παραπάνω πληροφορίες, θα είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη προσφορά που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της μετακίνησής σας με εμάς!

Τηλ. 2103005737

Με εκτίμηση, Η ομάδα της cargotaxi.gr

Μεταφορές Μετακομίσεις Μικρομεταφορές Αθήνα CargoTaxi.grΤο κόστος είναι κυμαινόμενο καθώς καμία μετακόμιση δεν είναι ίδια με μια άλλη.

Παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος είναι:

 1. Απόσταση το Α σημείο με το Β
 2. Τα αντικείμενα για μεταφορά
 3. Όροφος φορτοεκφόρτωσης
 4. Χρήση ανυψωτικού
 5. Πλήθος Εργατικού προσωπικού που θα χρειαστεί για τη μετακόμιση σας
 6. Έξτρα παροχές όπως συσκευασία, συναρμολόγηση, αποσυναρμολόγηση

Ενδεικτικά μπορούμε να σας δώσουμε ένα κόστος για να έχετε μια εικόνα για τη μετακόμιση σας στην Αθήνα:

 • Μετακόμιση γκαρσονιέρας από 160€ έως 300€
 • Μετακόμιση δυάρι σπίτι με ανυψωτικό από 400€ έως 600€
 • Μετακόμιση Τριάρι η μεγαλύτερο επικοινωνήστε με τη μεταφορική

*Στις παραπάνω τιμές προσθέστε και Φ.Π.Α 24%