Μεταφορές Μετακομίσεις Μικρομεταφορές

Συχνές ερωτήσεις

Δείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με μεταφορές μετακομίσεις 

Με τον ιδιόκτητο στόλο φορτηγών αυτοκινήτων που διαθέτουμε, στην Αθήνα μπορούμε να αναλάβουμε διανομή κάθε είδους. Π.χ. Χαρτοκιβώτια, παλέτες, ρολά, σακιά, κλπ.

Πολλές φορές τυχαίνει να μπορούμε και αυθημερόν αλλά καλό θα ήταν να κλείσετε τη μεταφορά σας όσο το δυνατόν νωρίτερα τουλάχιστον 5 μέρες πριν.

Διαθέτουμε όλους τους τρόπους πληρωμής, μετρητά, πιστωτική η χρεωστική κάρτα και κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος μιας μετακόμισης είναι πολλοί όπως το μέγεθος της μετακόμισης ( Γκαρσονιέρα, δυάρι, τριάρι…) ό όροφος, η απόσταση, θέση στάθμευσης κτλ. Θα τα δούμε όλα κάνοντας εκτίμηση στο χώρο σας από κοντά.

Μπορείτε να δείτε προσφορές μεταφοράς κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

Προσφορές σε μεταφορές μετακομίσεις

 

Διαθέτουμε ιδιόκτητο ανυψωτικό μηχάνημα μετακόμισης με δυνατότητα ανύψωσης ως όγδοο όροφο.

Η εκτίμηση στο χώρο σας είναι δωρεάν και δεν είναι δεσμευτική, Γίνεται για να έχουμε και εμείς και εσείς πλήρη εικόνα των απαιτήσεων για τη μεταφορά σας.

Θα λάβετε επίσης την πραγματική τιμή η οποία δε θα αλλάξει.

Κάνουμε ταχυμεταφορές ακόμη και αυθημερόν σε Αθήνα και στο υπόλοιπο Αττικής καθημερινά.

Η Cargotaxi.gr μπορεί να σας βοηθήσει σε μικρομεταφορές με διάφορους τρόπους:

  1. Άμεση Παροχή Υπηρεσιών: Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού μέσω της πλατφόρμας τους για μεταφορά του αντικειμένου που χρειάζεστε να μεταφέρετε.

  2. Προσαρμοσμένη Εξυπηρέτηση: Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους για να συζητήσετε τις ανάγκες σας και να προγραμματίσετε μια ειδική λύση μεταφοράς που να προσαρμόζεται ακριβώς στις απαιτήσεις σας.

  3. Ασφάλεια και Αξιοπιστία: Η Cargotaxi.gr προσφέρει υψηλά επαγγελματικά πρότυπα για να διασφαλίσει την ασφάλεια και την αξιοπιστία της μεταφοράς των αντικειμένων σας.

  4. Εύκολη Κράτηση και Πληρωμή: Μπορείτε να κάνετε εύκολα την κράτησή σας μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας τους και να πληρώσετε με τον τρόπο που σας βολεύει περισσότερο.

Συνολικά, η Cargotaxi.gr προσφέρει μια εύκολη και αξιόπιστη λύση για μικρομεταφορές, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε τα αντικείμενά σας με άνεση και ευκολία.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους μπορείτε να εμπιστευθείτε τα αντικείμενά σας στη μεταφορική Cargotaxi.gr:

  1. Επαγγελματισμός: Η Cargotaxi.gr δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών και διαθέτει εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα αυτό.

  2. Ασφάλεια: Η μεταφορική εταιρεία φροντίζει για την ασφάλεια των αντικειμένων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους, προσφέροντας ασφάλιση για τυχόν ζημίες.

  3. Εξυπηρέτηση Πελατών: Η Cargotaxi.gr παρέχει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών, έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις απορίες σας.

  4. Ευελιξία: Η εταιρεία προσφέρει ευέλικτες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών, όπως χρονοδιαγράμματα παράδοσης και παροχή πρόσθετων υπηρεσιών.

  5. Αξιοπιστία: Η Cargotaxi.gr είναι αξιόπιστη στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης και στην ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων.

Συνολικά, η Cargotaxi.gr προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τις μεταφορές σας, εξασφαλίζοντας ότι τα αντικείμενά σας θα μεταφερθούν με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Εχετε απορίες;

Contact Form