Μικρή Μετακόμιση Αθήνα

Μικρή μετακόμιση Αθήνα

H cargotaxi.gr ξεκίνησε το 1995 για να καλύψει την ανάγκη των ανθρώπων που ήθελαν να μετακινήσουν μικροαντικείμενα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν για ένα ολόκληρο φορτηγό ενώ χρειάζονταν κάτι λιγότερο. Είμαστε η ιδανική μεταφορική για μικρή μετακόμιση Αθήνα, Πειραιά και στα προάστια Αττικής 

Έχουμε αναπτύξει τις καλύτερες μεθόδους για τη μεταφορά αποστολών ενός επίπλου η και λίγων αντικειμένων. Οι μεταφορείς μας παρέχουν όλες τις υπηρεσίες προσεκτικού χειρισμού μεταφοράς  που μπορείτε να περιμένετε από επαγγελματίες μετακομιστές, αλλά με κόστος χαμηλότερο από τις συμβατικές μεταφορικές εταιρείες.

Οι εταιρείες με μεγάλα φορτηγά θα σας χρεώσουν την παροχή ολόκληρου του φορτηγού κι ας έχετε να μετακινήστε λίγα αντικείμενα. Γι’ αυτό ορίζουν μια ελάχιστη χρέωση με βάση τον όγκο του φορτηγού που θα σας στείλουν. Η cargotaxi.gr έχει τη χαμηλότερη τιμή σε αυτό.

Η ενοικίαση φορτηγού φαίνεται σαν ο χαμηλού κόστους τρόπος μετακόμισης διαμερισμάτων, αλλά, όταν αυξήσετε όλο το κόστος για τα καύσιμα ή το την ασφαλιστική κάλυψη για το φορτηγό και τα υπάρχοντά σας, τα υπερβολικά χιλιόμετρα ή επιπλέον ημέρες, θα ανακαλύψτε ότι μπορεί να μην εξοικονομείτε καθόλου χρήματα και αντί να χαλαρώνετε, ενώ οι επαγγελματίες μετακομιστές διαμερισμάτων φορτώνουν τα πράγματά σας, κάνετε όλη τη δουλειά.

 

Η cargotaxi.gr κάνει τη μετακίνηση εύκολη και οικονομική! Παρέχουμε ευελιξία στις ημερομηνίες για τη μετακίνηση μικρών αντικειμένων.

Από τη μεταφορά ενός επίπλου η τη μικρή μετακόμιση ενός διαμερίσματος, αφήστε τη μεταφορική cargotaxi.gr να σχεδιάσει τη μετακόμιση σας με τιμές που να ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες σας.

 

Η αποστολή μερικών αντικειμένων δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και προσιτή.

Μικρή μετακόμιση Αθήνα

Η υπηρεσία cargotaxi.gr είναι ο ιδανικός τρόπος αποστολής επίπλων σε μέλη της οικογένειας ή φίλους σε όλη την Αττική. Η μικρομετακόμιση περιλαμβάνει:

  • Φόρτωση από το σπίτι, το διαμέρισμα ή την επιχείρησή σας
  • Αμπαλάζ συσκευασία εφόσον ζητηθεί
  • Παράδοση εντός και τοποθέτηση στο δωμάτιο της επιλογής σας
  • Ειδικευμένοι, επαγγελματίες, αδειοδοτημένοι μεταφορείς

Φθηνά μικρή μετακόμιση Αθήνα και Προάστια Αττικής

 

Ξέρουμε τις μικρές μετακομίσεις όσο κανένας άλλος! Επινοήσαμε και τελειοποιήσαμε αυτές τις υπηρεσίες μετακόμισης πριν από άπο σχεδόν τριάντα χρόνια. Τώρα η αναβαθμισμένη υπηρεσία cargotaxi.gr έχει 30% μεγαλύτερη εξοικονόμηση σε σχέση με τις τυπική υπηρεσίες μεταφορών με κανονικά φορτηγά.

Στέλνουμε συνεχώς οικιακά είδη! Χρησιμοποιήστε την τεχνογνωσία μας για την αποστολή εμπορικών αγαθών, επίπλων ή άλλων αντικειμένων.