Μεταφορές Μετακομίσεις Μικρομεταφορές

Μικρές Μετακομίσεις Αθήνα

Μεταφορά καναπέ

Μικρές Μετακομίσεις Αθήνα, Πειραιά, Προάστια Αττικής. Η μετακόμιση μπορεί να είναι ένα αγχωτικό και δαπανηρό γεγονός. Αν δεν έχετε μετακομίσει στο παρελθόν, τότε μπορεί να σας φανεί μια τρομακτική εμπειρία.


Η μετακόμιση από το ένα σπίτι στο άλλο μπορεί επίσης να είναι πολύ συναρπαστική: Πρέπει να προγραμματίσετε εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσετε ότι η μετακόμισή σας θα κυλήσει ομαλά και με ασφάλεια.

Οι μετακομίσεις σπιτιών είναι αγχωτικό γεγονός αλλά και πολλές φορές μπορεί να εξελιχθούν σε ένα δαπανηρό γεγονός.

Μικρές μετακομίσεις στην Αθήνα από έμπειρους επαγγελματίες της μεταφορικής cargotaxi.gr”

Ξεκαθάρισμα αντικειμένων

Μπορείτε να απαλλαγείτε από πολλή ακαταστασία όταν μετακομίζετε. Δεν χρειάζεται να κρατάτε πια όλα όσα ανήκουν στο παλιό σας σπίτι, οπότε αν υπάρχουν πράγματα που είναι χαλασμένα ή άχρηστα πια, τότε πετάξτε τα!

Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε περισσότερο χώρο για αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία: την οικογένειά σας!

Σωστός προγραμματισμός μετακόμισης

Είναι σημαντικό να προγραμματίσετε τη μετακόμισή σας εκ των προτέρων, ώστε να έχετε χρόνο την ημέρα της μετακόμισής σας, ή ακόμη και λίγες ημέρες πριν, όταν τα πάντα θα είναι συσκευασμένα και έτοιμα για μεταφορά.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα τα έπιπλα είναι καλυμμένα με κουβέρτες ή σεντόνια, ώστε να μην καταστραφούν από τη σκόνη κατά τη μεταφορά. Βεβαιωθείτε επίσης ότι όλα τα γυάλινα αντικείμενα προστατεύονται με μεμβράνη φυσαλίδων το λεγόμενο αεροπλάστ ή άλλα προστατευτικά υλικά συσκευασίας πριν φορτωθούν στο φορτηγό!

Πρόσληψη επαγγελματιών – Μεταφορική εταιρεία

Δεν ασχολούνται όλες οι μεταφορικές με μετακομίσεις. Υπάρχουν μεταφορικές που ασχολούνται με οδικές μεταφορές εμπορευμάτων, με διανομές και μεταφορικές που ασχολούνται με μετακομίσεις. Φροντίστε να προσλάβετε ειδικούς για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων!

Ελέγξτε τις κριτικές τους και λάβετε γνώμες από ανθρώπους που έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες τους στο παρελθόν.

Κάντε μια συμφωνία μαζί τους σχετικά με το πόσο θα κοστίσει και πότε θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν τη μετακόμιση για εσάς.

Εάν μετακομίζετε τοπικά, είναι επίσης σημαντικό να ελέγξετε ότι έχουν όλα τα διαπιστευτήριά τους ενημερωμένα, καθώς και ότι έχουν ασφαλιστική κάλυψη για τα υπάρχοντά σας ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια κάθε μετακόμισης.

Για να έχετε μια ολοκληρωμένη προσφορά θα πρέπει να κλείσετε ένα ραντεβού στο χώρο σας να εκτιμήσουν από κοντά τα αντικείμενα προς μετακόμιση και να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες πχ. πόσα άτομα θα έχουν για τη μεταφορά σας, ώρες που θα χρειαστεί για να αποπερατωθεί η μετακόμιση σας κτλπ
Θα πρέπει επίσης να συζητήσετε με την εταιρεία τυχόν πρόσθετα έξοδα, όπως η ασφαλιστική κάλυψη ή τα υλικά συσκευασίας, πριν κάνετε οποιαδήποτε συμφωνία σχετικά με τους όρους πληρωμής.

Μην αναβάλλετε τη μετακόμιση μέχρι να χρειαστεί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο για να κάνετε τα πάντα πριν από την ημερομηνία μετακόμισης. Μην ζητάτε από τους άλλους να αλλάξουν το πρόγραμμά τους εξαιτίας της μετακόμισής σας!
Η μετακόμιση μπορεί να είναι απίστευτα αγχωτική, αλλά αν προγραμματίσετε εκ των προτέρων, οργανωθείτε και βρείτε τη σωστή υπηρεσία μετακόμισης, δεν χρειάζεται να είναι.

Ενδεικτικές τιμές

Συνήθως μια μετακόμιση σε δυάρι σπίτι αν είναι όλα τα αντικείμενα μαζεμένα από εσάς και είναι εντός 10 χιλιομέτρων απόσταση το Α με το Β σημείο χρειάζεται περίπου 4 με 5 ώρες.

Η χρέωση για μια τέτοια υπηρεσία φορτηγό με 3 εργάτες θα σας στοιχίσει από 280 ως 400€


Για ένα τριάρι σπίτι με μαζεμένα τα αντικείμενα σας για ένα φορτηγό με 4 εργάτες και πάλι η απόσταση να είναι το Α με το Β σημείο ώς 10 για 5 με 7 ώρες από 400€ ως 700€


Οι τιμές είναι ενδεικτικές βάση στατιστικής


Στην cargotaxi.gr αναλαμβάνουμε μικρές μετακομίσεις με κόστη που ξεκινάνε από τα 160€ για φορτηγό με 2 άτομά

 

Μικρές μετακομίσεις σε όλη την Αττική με φορτοταξί βαν CargoTaxi.gr
Προηγούμενο άρθρο

Μπορεί να σας αρέσει επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *