Μεταφορές Μετακομίσεις Μικρομεταφορές

Μεταφορές μικρών φορτίων

Μικρές Μεταφορές Μικρές μετακομίσεις

Δεν είναι κάθε μεταφορά μεγάλη. Για παράδειγμα, όσοι μετακινούνται σε φοιτητικά διαμερίσματα ή ακριβώς κάτω από το δρόμο μπορεί να μην χρειάζονται τη βοήθεια μεταφορικής πλήρους υπηρεσίας. Εάν μεταφέρετε ένα μικρό φορτίο αντικειμένων, ίσως μπορέσετε να ξεφύγετε χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό σας ή μια υπηρεσία αποστολής για τη μεταφορά λίγων αντικειμένων. Για συμβουλές ειδικών σχετικά με το πώς να χειρίζεστε μικρές μεταφορές, διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές και πληροφορίες.

Τι θεωρείται μικρή μεταφορά;

Λοιπόν, τι θεωρείται μια μικρή μεταφορά; Οι περισσότερες μεταφορικές εταιρείες εξετάζουν αποστολές όγκου κάτω των 3 κυβικών μέτρων. ως μια μικρή μεταφορά. Ως επί το πλείστον, οι μικρές μετακομίσεις αποτελούνται από αντικείμενα ενός στούντιο ή ενός μικρού διαμερίσματος η ενός υπνοδωματίου. Οι μεγάλες μετακινήσεις περιλαμβάνουν αποστολές που ξεπερνούν τις 4 με 5 κυβικά μέτρα.

Εδώ είναι κοινά παραδείγματα μικρών κινήσεων

Ακόμα δεν είστε σίγουροι αν η μετακόμιση σας είναι μια μικρή; Ακολουθούν μερικά παραδείγματα μικρών κινήσεων.

  • Μετακόμιση σε φοιτητικού διαμερίσματος –  Αν και η έξοδος από το σπίτι για πρώτη φορά μπορεί σίγουρα να είναι συντριπτική, ο αριθμός των αντικειμένων δεν θα είναι μεγάλος. Στην πραγματικότητα, μια μετακόμιση σε φοιτητικη είναι το τέλειο παράδειγμα μιας μικρής μετακόμισης. Πολλά φοιτητικά διαμερίσματα ενοικιάζονται επιπλωμένα, επομένως δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συσκευασία και την αποστολή μεγάλων αντικειμένων επίπλων. Αντίθετα, θα χρειαστεί να φέρετε μόνο μικρότερα αντικείμενα, όπως κλινοσκεπάσματα, σχολικά είδη, προϊόντα περιποίησης και ρούχα . 
  • Μετακόμιση στούντιο ή διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου –  Εάν μετακομίζετε σε στούντιο ή διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, τότε η μετακόμισή σας συνήθως θεωρείται μικρή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν σκοπεύετε να αγοράσετε έπιπλα και να τα παραλάβετε μετά τη μετακόμισή σας. Η μετακόμιση σε ένα μικρό διαμέρισμα σημαίνει μόνο ότι πρέπει να μεταφέρετε κιβώτια και έπιπλα ενός μικρού φορτηγού. Αυτό μπορεί συνήθως να επιτευχθεί με την απλή ενοικίαση ενός μικρού φορτηγού.
  • Μετακίνηση μόνο ειδικών αντικειμένων –  Οι μικρές μετακινήσεις συχνά περιλαμβάνουν τη μετακίνηση ενός ή δύο μεγάλων αντικειμένων από το σπίτι. Παραδείγματα αντικειμένων που συνήθως αποστέλλονται χωριστά από άλλα περιλαμβάνουν έναν καναπέ, μια πολυθρόνα, ένα τραπέζι η άλλα μεμονωμένα αντικείμενα

Ελάχιστη χρέωση μικρής μετακόμισης

Συνήθως κάποιες εταιρείες έχουν σταθερές τιμές για μικρές μετακομίσεις.

Εδώ υπάρχει όμως και το ρητό που λέει ότι καμία μεταφορά δεν είναι ίδια με μια άλλη και χρειάζεται προσοχή.

Εμείς εδώ στη μεταφορική cargotaxi έχουμε δημιουργήσει πακέτα μικρής μετακόμισης που θεωρούνται ως μια δίκαιη χρέωση.

Χρεώνουμε τις τιμές μας με τις ώρες ως 10 χιλιόμετρα και άνω των 10 χιλιομέτρων έχουμε και χρέωση χιλιομετρική.

Παράδειγμα: Έχουμε για τις πρώτες δύο ώρες μια Α τιμή για το φορτηγό με δύο η τρία άτομα και από κει και πάνω έχουμε μια σταθερή χρέωση ανά ώρα για αποστάσεις ως 10 χιλιόμετρα τα οποία δε χρεώνονται για περιοχές της Αθήνας.

Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το πιο τίμιο και δίκαιο και για εμάς και για τον πελάτη.

Ποτέ δε θα έρθουμε να σας πούμε έχετε αυτό παραπάνω έχετε εκείνο το αντικείμενο που δεν μας το είπατε και η χρέωση θα είναι επιπλέον τόσο.

Γι αυτό επιλέγουμε τη χρονοχρέωση. Εσείς αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι το τι καλύπτει τις ανάγκες σας σε όγκο φορτηγού βαν και στο πόσα άτομα θα χρειαστεί η μεταφορά σας.

CargoTaxi 100% η καλύτερη μεταφορική για μικρές μεταφορές μετακομίσεις στην Αθήνα

Δείτε προσφορές σε μεταφορές μετακομίσεις στην ιστοσελίδα μας

Μπορεί να σας αρέσει επίσης