Μεταφορές Μετακομίσεις Μικρομεταφορές

Ενοικίαση βαν η μεταφορική για μετακόμιση;

Ενοικιάση βαν η μεταφορική για μετακόμιση

Ενοικίαση Βαν για μετακόμιση: Τιμές και Συμβουλές

Η μετακόμιση μπορεί να είναι μια απαιτητική διαδικασία, αλλά η ενοικίαση ενός βαν μπορεί να διευκολύνει σημαντικά τη μεταφορά των προσωπικών σας αγαθών από ένα μέρος σε ένα άλλο. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της μετακόμισής σας, ένα βαν μπορεί να σας παρέχει τον απαιτούμενο χώρο για να μεταφέρετε τα έπιπλα, τις συσκευές και άλλα αντικείμενα με ασφάλεια και άνεση.

Τιμές ενοικίασης βαν για μετακόμιση

Οι τιμές για την ενοικίαση ενός βαν για μετακόμιση μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η τοποθεσία, η διάρκεια της ενοικίασης, το μέγεθος του βαν και η εταιρεία ενοικίασης. Συνήθως, οι τιμές υπολογίζονται ανά ημέρα ή ανά εβδομάδα.

Για ένα μικρότερο βαν, οι τιμές ξεκινούν συνήθως από περίπου 50-70 ευρώ την ημέρα, ενώ για μεγαλύτερα βαν, οι τιμές μπορεί να φτάνουν τα 100 ευρώ ή περισσότερο ανά ημέρα. Για μακροχρόνιες ενοικιάσεις, μπορεί να προσφέρονται και ειδικές τιμές.

Συμβουλές για την ενοικίαση βαν για μετακόμιση

    1. Σχεδιάστε εκ των προτέρων: Υπολογίστε τον απαιτούμενο χώρο και επιλέξτε ένα βαν που θα μπορεί να χωρέσει όλα τα αντικείμενα που θέλετε να μεταφέρετε. Είναι καλύτερο να έχετε λίγο περισσότερο χώρο από ό,τι χρειάζεστε, παρά να προσπαθείτε να χωρέσετε όλα σε ένα πολύ μικρό χώρο.

    1. Κλείστε το βαν εγκαίρως: Ειδικά σε περιόδους μεγάλης ζήτησης, όπως τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες, είναι καλύτερο να κλείσετε το βαν εγκαίρως για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε διαθέσιμο όχημα.

    1. Ερευνήστε διάφορες εταιρείες ενοικίασης: Οι τιμές και οι υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία. Ερευνήστε τις επιλογές σας και συγκρίνετε τις τιμές και τις παροχές πριν κάνετε την τελική σας επιλογή.

    1. Έλεγχος των απαιτήσεων ασφάλισης: Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε πλήρως τις απαιτήσεις ασφάλισης της εταιρείας ενοικίασης και ότι είστε καλυμμένοι σε περίπτωση ατυχήματος ή ζημιάς.

    1. Οδηγήστε με προσοχή: Τα βαν μπορεί να είναι μεγαλύτερα και πιο βαριά από τα συνηθισμένα οχήματα. Εξασκηθείτε στο να οδηγείτε το βαν πριν ξεκινήσετε τη μετακόμιση και να προσαρμοστείτε στις διαστάσεις και το βάρος του οχήματος.

Τι είναι η εγγύηση στην ενοικίαση βαν;

Πως γίνονται οι χρεώσεις και τι ισχύει;

Θέλετε να νοικιάσετε βαν αλλά σας προβληματίζει το ποσό της εγγύησης που θα χρειαστεί να καταβάλετε;

Δείτε παρακάτω ότι πρέπει να γνωρίζετε πριν προχωρήσετε στην κράτηση σας!

Ένα πολύ συχνός προβληματισμός των ενδιαφερομένων όταν θέλουν να νοικιάσουν ένα όχημα είναι η προκαταβολή και η εγγύηση που θα χρειαστεί να καταβάλουν στην εταιρεία.

Είναι απαραίτητες αυτές οι χρεώσεις και τι καθορίζει το πόσο που θα μας ζητηθεί;

Τι καλύπτει η εγγύηση στην ενοικίαση ενός οχήματος;

Η εγγύηση καλύπτει τυχών ζημιές που μπορεί να προκληθούν στο όχημα όσο θα βρίσκετε στην κατοχή σας όπως γρατζουνιές και βαθουλώματα. Άρα λοιπόν η εταιρεία ενοικίασης θα κρατήσει το κόστος επισκευής του οχήματος από την εγγύηση που έχετε καταβάλει. Κάποιες εταιρείες μπορεί να σας χρεώσουν και την καθαριότητα του αυτοκινήτου αν το παραδώσετε πολύ βρόμικο.

Επίσης αν παραδώσετε το όχημα χωρίς καύσιμα ενώ σας είχε παραδοθεί με γεμάτο ρεζερβουάρ και αυτό το ποσό θα αφαιρεθεί από την εγγύηση.

Η εγγύηση καλύπτει την εταιρεία ενοικίασης στην περίπτωση να πάει κάτι στραβά κατά την κράτηση σας. Ατυχήματα μπορεί να συμβούν καθημερινά και όχι μόνο στο δρόμο. Ένας χυμένος καφές ή ακόμα και ένας παιδικός εμετός θα φύγουν με βιολογικό καθαρισμό, που εννοείτε θα επιβαρυνθείτε εσείς.

Εάν φυσικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κατά την επιστροφή του οχήματος το ποσό θα σας επιστραφεί πλήρως.

Πως υπολογίζετε το ποσό της εγγύησης;

Το χρηματικό ποσό που θα σας ζητηθεί ως εγγύηση καθορίζεται από την εκάστοτε εταιρεία που θα κάνετε την ενοικίαση.

Συνήθως το πόσο υπολογίζετε βάσει του τύπου του οχήματος, πόσες μέρες θα το κρατήσετε, ποια είναι η ηλικία σας και από που θα παραλάβετε και που θα επιστρέψετε το όχημα.

Πότε γίνετε η χρέωση και με ποιο τρόπο;

Αυτό και πάλι εξαρτάται από την εταιρεία ενοικίασης. Αν κάνετε την κράτηση σας ηλεκτρονικά και πληρώσετε με πιστωτική κάρτα με τον ίδιο τρόπο θα κρατηθεί και το ποσό της εγγύησης.

Κάποιες εταιρείες όμως δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε την κράτηση σας ηλεκτρονικά αλλά να αποπληρώσετε το ποσό τόσο της ενοικίασης όσο και της εγγύησης όταν παραλάβετε το όχημα.

Πότε θα μου επιστραφούν τα χρήματα της εγγύησης;

Συνήθως χρειάζονται 10 εργάσιμες ημέρες για να γίνει η επιστροφή των χρημάτων από την εταιρεία ενοικίασης και να φανούν στο υπόλοιπο της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

Όποιο κι αν είναι το πόσο που σας έχει ζητηθεί ως εγγύηση η εταιρεία μπορεί να κρατά τα χρήματα σας μόνο για το χρονικό διάστημα που βρίσκετε το όχημα στην κυριότητα σας.

Όταν παραδώσετε το όχημα και η εταιρεία ενοικίασης αξιολογήσει ότι είναι όπως πρέπει να είναι υποχρεούται να σας επιστρέψει την εγγύηση ολόκληρη.

Μπορώ να αποφύγω να πληρώσω εγγύηση για το όχημα που θέλω να νοικιάσω;

Υπάρχει η πιθανότητα κάποιες εταιρείες να σας δίνουν αυτή την επιλογή για συγκεκριμένους τύπους οχημάτων.

Αυτό δεν ισχύει για τις περισσότερες όμως. Η κάθε εταιρεία ενοικίασης σας εμπιστεύεται με κάτι μεγάλης αξίας και για αυτό πρέπει να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε.

Ενοικίαση βαν για μετακόμιση με την CargoTaxi.

Ενοικιάση βαν η μεταφορική για μετακόμιση

Ξεχάστε όλα τα παραπάνω. Στην cargotaxi.gr είμαστε μεταφορική με ιδιόκτητα φορτηγά βαν. Σε εμάς θα βρείτε το βαν που ταιριάζει στις ανάγκες της μετακόμισης σας και θα σας το παρέχουμε μαζί με οδηγό.

Η διαδικασία είναι απλή λίγα κλικ μακριά χωρίς εγγύηση και χωρίς πρόσθετα τέλη, πληρώνεται μόνο για την εργασία που θέλετε και σας παρέχουμε βαν μαζί με επαγγελματία οδηγό δικό μας.

Δείτε τα οχήματα μας και κλείστε τη μεταφορά σας εύκολα.

Μπορεί να σας αρέσει επίσης