Μεταφορές Μετακομίσεις Μικρομεταφορές

Αγγελίες θέσεων εργασίας στη μεταφορική cargotaxi.gr

Αγγελίες θέσεων εργασίας

Η μεταφορική cargotaxi.gr είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρεία στις μεταφορές μετακομίσεις και τις διανομές εμπορευμάτων. Αυτή την εποχή έχουμε ανοικτές θέσεις εργασίας με αντικείμενο εργασίας στις μεταφορές μετακομίσεις και τις διανομές.

Αγγελίες Θέσεων Εργασίας στην μεταφορική εταιρεία Cargotaxi.gr

Η Cargotaxi.gr, μια αξιόπιστη και δυναμική μεταφορική εταιρεία, αναζητά εξειδικευμένο προσωπικό για την κάλυψη των ακόλουθων θέσεων εργασίας:

  1. Οδηγοί Β’ κατηγορίας Αν είστε έμπειρος οδηγός με άδεια οδήγησης κατηγορίας Β‘, τότε αυτή η θέση είναι για εσάς! Αναζητούμε οδηγούς με εξαιρετικές οδηγικές ικανότητες, υπευθυνότητα και άριστη γνώση των δρόμων.
  2. Οδηγοί Γ’ κατηγορίας και Π.Ε.Ι. Αν είστε έμπειρος οδηγός με δίπλωμα κατηγορίας Γ’ και πιστοποίηση Π.Ε.Ι. (Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Επάρκειας Ικανοτήτων), μπορείτε να γίνετε μέλος της ομάδας μας! Απαιτείται εμπειρία στην επαγγελματική οδήγηση και εξοικείωση με τις απαιτήσεις της μεταφορικής.
  3. Εργάτες Διανομής και Μετακόμισης Αν είστε πρόθυμοι να γίνετε βοηθός διανομής η εργάτης μετακόμισης, να εργαστείτε σε δυναμικό περιβάλλον και να βοηθήσετε στις διαδικασίες διανομής και μετακόμισης, αυτή η θέση είναι για εσάς. Απαιτείται συνέπεια, ακρίβεια και επαγγελματική στάση.

Προσφέρουμε:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και επιδόματα
  • Ευέλικτο ωράριο εργασίας
  • Ευχάριστο και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας

Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στην ομάδα μας, παρακαλούμε αποστείλατε το βιογραφικό σας σημείωμα μαζί με μια σύντομη αυτοπεριγραφή και τις επιθυμητές θέσεις εργασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@cargotaxi.gr.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την Cargotaxi.gr! Οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα κληθούν για προσωπική συνέντευξη.

Σημείωση: Οι αγγελίες αφορούν την περιοχή της Αττικής.

Ανοιχτές Θέσεις εργασίας στη μεταφορική cargotaxi

Μπορεί να σας αρέσει επίσης