Μεταφορές μετακομίσεις Τιμές Αθήνα – Κόστος μεταφοράς & μετακόμισης

Κόστος μεταφοράς η μετακόμισης – Μεταφορές μετακομίσεις τιμές Αθήνα, Πειραιάς, Προάστια Αττικής

Πίνακας περιεχομένων

Μεταφορές μετακομίσεις ΤιμέςΜεταφορές μετακομίσεις Αθήνα τιμές. Δείτε τιμές για μεταφορές μετακομίσεις σε Αθήνα, Πειραιά, Προάστια, δείτε τιμές ενδεικτικά. Παρέχουμε ποιοτική εξυπηρέτηση σε όλες τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε άριστη και ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές σε όλους τους πελάτες μας.

Το cargotaxi.gr σας εγγυάται ότι θα παρέχει πάντα άμεσες και φθηνές υπηρεσίες μεταφορών μετακομίσεων και διανομών.

Κόστος μεταφοράς και μετακόμισης – Τιμές για μεταφορές μετακομίσεις στην Αθήνα, Πειραιά, Προάστια Αττικής

Δείτε ενδεικτικά κάποιες τιμές για μικρομεταφορές ενός αντικειμένου

  1. Μεταφορά σε πλυντήριο έως 10 χιλιόμετρα 35€
  2. Μεταφορά σε ψυγείο έως 10 χιλιόμετρα 35€
  3. Μεταφορά σε κουζίνα έως 10 χιλιόμετρα απόσταση 35€
  4. Μεταφορά σε καναπέ έως 10 χιλιόμετρα απόσταση 35€
  5. Μεταφορά πολυθρόνας έως 10 χιλιόμετρα 35€
  6. Μεταφορά καναπέ έως 10 χιλιόμετρα 35
    Τα παραπάνω ισχύουν για μεταφορές εντός Αθηνών και είναι ενδεικτικές για αποστάσεις το σημείο Α με το σημείο Β να μην ξεπερνάνε τα 10χλμ. Δεν περιλαμβάνονται εργατικά και Φ.Π.Α 24%.

Μεταφορές μετακομίσεις με τις καλύτερες τιμές στην Αθήνα από τη μεταφορική cargotaxi.gr

Δείτε τις καλύτερες τιμές για μεταφορές μετακομίσεις στην Αθήνα. Πως διαμορφώνετε το κόστος μεταφοράς και μετακόμισης

Απλή μεταφορά

Απλή μεταφορά εννοούμε τη μεταφορά από το σημείο Α στο σημείο Β για παροχή μόνο του Βαν με τον οδηγό του για μεταφορά έως 3 μικρών αντικειμένων. Στην τιμή δεν περιλαμβάνετε Φ.Π.Α. Η περιοχή φόρτωσης Α με την περιοχή εκφόρτωσης δε θα πρέπει να ξεπερνάνε τα 10 χιλιόμετρα.

Από 35€
Μοτομεταφορές

Μοτομεταφορές σε Αθήνα, Πειραιά, Προάστια. Η τιμή ισχύει για φορτοεκφόρτωση από το σημείο Α στο σημείο Β για αποστάσεις έως 10 χιλιόμετρα. Στην τιμή δεν περιλαμβάνετε Φ.Π.Α 24%

Από 35€
Μεταφορά έως 3 αντικείμενα με έναν βοηθό

Εδώ η τιμή μιας τέτοιας μεταφοράς με έναν βοηθό ξεκινάει από τα 60€. Η τιμή είναι ενδεικτική και παίζει ρόλο ο όροφος καθώς και τα αντικείμενα που είναι για μεταφορά

Από 60€
Διανομές εμπορευμάτων

Διανομές εμπορευμάτων από 60€. Και εδώ η τιμή είναι ενδεικτική και παίζει σημαντικό ρόλο ο όγκος των εμπορευμάτων για διανομή καθώς και πόσοι είναι οι παραλήπτες.

Από 60€

Πόσο κοστίζει μια μεταφορά η μια μετακόμιση;

Μεταφορές μετακομίσεις τιμές Αθήνα – Πόσο κοστίζουν οι μεταφορές μετακομίσεις στην Αθήνα;

Κάθε μετακόμιση η μεταφορά είναι και μια διαφορετική περίπτωση. Ωστόσο υπάρχουν παράγοντες που διαμορφώνουν το τελικό κόστος μεταφοράς.

Δείτε παρακάτω τους παράγοντες που μεταβάλουν το κόστος για να είστε ενήμεροι για τη μεταφορά η τη μετακόμιση σας

Παράγοντες κόστους μετακόμισης – Μεταφορές μετακομίσεις τιμές Αθήνα

Υπάρχουν μεταφορικές εταιρείες που μπορούν να αναλάβουν εξολοκλήρου τη μετακόμιση σου, με βοήθεια τόσο στο παλιό όσο και στο νέο σου σπίτι.

Η βοήθεια που μπορούν να παρέχουν αφορά τη φόρτωση / εκφόρτωση, την αποσυναρμολόγηση / συναρμολόγηση, τη συσκευασία – αποσυσκευασία, φυσικά αναλόγως την καταλληλότητα του συνεργείου και τη συμφωνία που θα προκύψει.

Ακόμα, οι επαγγελματίες μπορούν να μεταφέρουν μεμονωμένα αντικείμενα όπως ένα πλυντήριο, μία κουζίνα ή ένα κιβώτιο.

Για την μετακόμιση οι περισσότερες μεταφορικές εταιρείες μπορούν να προσφέρουν διαφορετικές υπηρεσίες αναλόγως τις ανάγκες και την συμφωνία με τον πελάτη. Βασικές επιλογές πελάτη:

– Μόνο μεταφορά

(Χωρίς προσωπικό – χωρίς συσκευασία)

– Φόρτωση – Μεταφορά – Εκφόρτωση

(Με προσωπικό – χωρίς συσκευασία)

– Φόρτωση – Μεταφορά – Εκφόρτωση

(Με προσωπικό – με συσκευασία μεγάλων αντικειμένων)

– Φόρτωση – Μεταφορά – Εκφόρτωση

(Με προσωπικό – με πλήρη συσκευασία αντικειμένων)

Τύπος σπιτιού / Τετραγωνικά

Ένας πρώτος προσδιορισμός του αριθμού των αντικειμένων γίνεται δηλώνοντας τον τύπο του σπιτιού, δηλαδή αν πρόκειται για γκαρσονιέρα, δυάρι, τριάρι ή τεσσάρι ώστε να καταλάβει ο επαγγελματίας για τι περίπου μεγέθους μετακόμιση πρόκειται.

Τα σπίτια με παρόμοιο μέγεθος τείνουν να έχουν παρόμοιο μέγεθος οικοσκευής, με αυτό να ισχύει ιδιαίτερα στα μικρότερα σπίτια, 25-50 τετραγωνικών μέτρων, όπως οι γκαρσονιέρες και τα δυάρια.

Όμως σε κάθε περίπτωση μετά από ένα ραντεβού στον χώρο σου για εκτίμηση από έμπειρους επαγγελματίες θα μπορεί να προσδιοριστεί σε μεγάλο βαθμό η τιμή.

Αριθμός αντικειμένων

Ο αριθμός των αντικειμένων, ιδιαίτερα των πολύ μεγάλων, καθορίζει το κόστος τόσο λόγω της προσπάθειας που απαιτείται για να μεταφερθούν όσο και λόγω του χώρου που θα καταλάβουν στο φορτηγό.

Υπάρχουν όμως μεγάλα αντικείμενα που μπορούν να “λυθούν” για να μεταφερθούν ευκολότερα και να καταλάβουν λιγότερο χώρο στο φορτηγό.

Τα μικρότερα αντικείμενα συνήθως μπαίνουν σε χαρτοκιβώτια οπότε συγκεντρώνονται και μεταφέρονται ευκολότερα, όμως για να τοποθετηθούν μέσα σε κούτες μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο στο προσωπικό.

Ένα δυάρι, συνήθως έχει 7-10 πολύ μεγάλα αντικείμενα όπως κρεβάτι, καναπές, κουζίνα, πλυντήριο, τραπέζια και άλλα, ενώ ένα τριάρι θα έχει 10-15 και ένα τεσσάρι πιθανότατα πάνω από 15.

Ο όγκος των αντικειμένων είναι ο παράγοντας που συνδέεται άμεσα με το μέγεθος τους και σε κάποιες περιπτώσεις υπολογίζεται το κόστος ανά κυβικό, με τιμή στην αγορά 12-18€/m3*.

Λόγω όμως της χρονοβόρας διαδικασίας για τον υπολογισμό  και των ιδιαιτεροτήτων των σχημάτων, δεν είναι τόσο δημοφιλής στην αγορά.

Εργάτες

Το προσωπικό που θα βοηθήσει στην διαδικασία της μετακόμισης έχει κόστος αναλόγως με τις εργασίες που θα κάνει, το χρόνο που θα απασχοληθεί και φυσικά με τον αριθμό των εργατών που θα αποτελεί το συνεργείο.

Γενικά το κόστος κυμαίνεται σε 30-50€/άτομο*

Οι μεταφορικές εταιρείες όταν τους αναφέρεις το μέγεθος του σπιτιού ή ακόμα καλύτερα γίνει μια επίσκεψη στο σπίτι, εφόσον πρόκειται για μετακόμιση οικοσκευής, γνωρίζουν πόσα άτομα προσωπικό θα χρειαστούν ώστε να γίνουν οι εργασίες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όμως αν προτιμάς μπορείς να ζητήσεις συγκεκριμένο αριθμό βοηθών.

Υλικά

Τα υλικά που απαιτούνται αφορούν κυρίως τη συσκευασία των αντικειμένων προς μετακόμιση, δηλαδή χαρτοκιβώτια, αεροπλάστ, αυτοκόλλητες ταινίες, stretch film κλπ.

Τα παραπάνω υλικά μπορείς να τα ζητήσεις στην αγορά από εξειδικευμένα καταστήματα ή να ρωτήσεις τη μεταφορική με την οποία θα συνεργαστείς αν μπορεί να τα προμηθευτεί για σένα, σε κάθε περίπτωση όμως να ζητήσεις να γίνει γνωστό από τους επαγγελματίες αν εμπεριέχονται στην τιμή-προσφορά που θα πάρεις.

Απόσταση

Όταν η μετακόμιση αφορά μικρή απόσταση (<15 χλμ.) οι μεταφορείς
δεν έχουν μεγάλα έξοδα ως προς τα μεταφορικά, όμως σε μεγαλύτερες αποστάσεις θα υπάρχει έξτρα επιβάρυνση, συνήθως ανά χιλιόμετρο.

Σε μεγάλες αποστάσεις το κόστος μπορεί να μετριαστεί όταν γίνεται συνδυαστικά, δηλαδή με το ίδιο φορτηγό να μεταφέρονται 2-3 μετακομίσεις, πράγμα που επιλέγεται συνήθως για εξοικονόμηση κόστους για τον πελάτη και χρόνου για τους επαγγελματίες.

Αυτή η περίπτωση εξαρτάται από τη δυνατότητα της μεταφορικής να έχει φορτηγό με το κατάλληλο μέγεθος αλλά και την ευχέρεια να προγραμματίσει σε συνεννόηση με τον πελάτη τις ημερομηνίες για την παραλαβή και παράδοση.

Όταν πρόκειται για μεταφορές που χρειάζονται ναύλα ή διεθνείς μεταφορές εκεί το κόστος εξαρτάται και από τις μέρες που θα χρειαστούν ώστε να ολοκληρωθεί η μεταφορά.

Ανυψωτικό

Το ανυψωτικό είναι ένα αυτοκίνητο με μηχανισμό γερανού στο πίσω μέρος ώστε να τοποθετείται πάνω σε πλατφόρμα κάποιο αντικείμενο και μέσω χειρισμού να φτάνει κοντά στο μπαλκόνι ενός σπιτιού και από εκεί να μπορεί να εισέλθει το αντικείμενο μέσα στο σπίτι.

Η τιμή για το ανυψωτικό είναι 50-90 € εάν θα στηθεί για μία φορά έξω από την πολυκατοικία, ενώ αν στηθεί 2 φορές κυμαίνεται στα 100-150€ σύνολο.

Έχει το πλεονέκτημα ότι δεν υπάρχει ανησυχία για τυχόν φθορά του αντικειμένου κατά τη μεταχείρισή του στην προσπάθεια να μεταφερθεί από τις σκάλες. Πολλοί επαγγελματίες προτιμούν τη χρήση του για να γίνουν γρηγορότερα οι εργασίες και με μεγαλύτερη ποιότητα.

Βέβαια, πολύ σημαντικό είναι να γίνει ξεκάθαρο αν είναι προσβάσιμο το σημείο για το ανυψωτικό, όπως ισχύει και για το φορτηγό.

Άλλα αντικείμενα

Υπάρχουν αντικείμενα που μπορεί να χρειαστεί η μεταφορά τους κάποια στιγμή, αλλά η ιδιαιτερότητα τους κάνει πιο δύσκολη την εύρεση του κατάλληλου μεταφορέα.

Τέτοια αντικείμενα μπορεί να είναι το πιάνο ή άλλα μεγάλα μουσικά όργανα, έργα τέχνης και αντίκες, ή ακόμα μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα και σκάφη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, πριν καταλήξεις στην επιλογή μεταφορικής βεβαιώσου ότι απευθύνεσαι σε εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία στη μεταφορά παρόμοιων αντικειμένων.

Συμβουλές – Λοιπές πληροφορίες

Η μετακόμιση είναι μια διαδικασία που μπορεί να αποδειχθεί πολύπλοκη και με κόστη που δεν φαντάζεσαι αμέσως. Φρόντισε να κάνεις καταγραφή στα ζητήματα που δεν είναι προφανή και να ζητήσεις διευκρινίσεις από τη μεταφορική για το τι μπορούν να αναλάβουν και τι ενδεχομένως δεν περιλαμβάνεται στην τιμή που σου έχει γίνει γνωστή.

Υπολόγισε που θα σταματήσει το φορτηγό για να μπορεί να φορτώσει και να ξεφορτώσει. Αν ο χώρος δεν είναι προσβάσιμος και χρειάζεται να διανυθεί μια απόσταση μέχρι το σημείο που είναι σταματημένο το φορτηγό τότε θα σημαίνει περισσότερος χρόνος και προσπάθεια από τους εργάτες, που θα στοιχίσει. Επίσης, ο όροφος που βρίσκεται το κάθε διαμέρισμα θα καθορίσει τον απαιτούμενο χρόνο και την προσπάθεια από το βοηθητικό προσωπικό.

Οι περισσότερες μετακομίσεις γίνονται κυρίως το καλοκαίρι, οπότε προγραμμάτισε την μετακόμιση σου αρκετά νωρίτερα για να μην υπάρχουν και αυξημένες χρεώσεις από τις μεταφορικές.

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Μεταφορές μετακομίσεις τιμές Αθήνα, Πειραιάς, Προάστια – Cargotaxi.gr η πιο οικονομική λύση μεταφορών μετακομίσεις μικρών φορτίων