Τι μπορείτε να μεταφέρετε με το cargotaxi;

Με τη μεταφορική cargotaxi.gr μπορείτε να μεταφέρετε εμπορεύματα, έπιπλα, μοτοσυκλέτες, αποσκευές είτε μεμονωμένα είτε σε μεγαλύτερη ποσότητα. Εξυπηρετούμε σε όλη την Αθήνα, Πειραιά και προάστια του Νομού Αττικής άμεσα και οικονομικά. Δοκιμάστε σήμερα τις μοναδικές υπηρεσίες μεταφορών της εταιρείας μας.

Δείτε τι μπορείτε να μεταφέρετε με το cargotaxi.gr

Το cargotaxi.gr ήρθε για να διευκολύνει τις μεταφορές μετακομίσεις σας άμεσα και οικονομικά. Δείτε τι μπορείτε να μεταφέρετε με εμάς…

Με τη μεταφορική cargotaxi.gr μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε μικρό μεταφορά η μικρό μετακόμιση. Επίσης αν έχετε εμπορική εταιρεία μπορούμε να αναλάβουμε τις διανομές των εμπορευμάτων σας.

Δείτε αναλυτικά τι μπορείτε να μεταφέρετε με τη μεταφορική cargotaxi.gr:

Ποιο αναλυτικά τα είδη ανά υπηρεσία μεταφοράς – Τι μπορείτε να μεταφέρετε:

Μετακομίσεις σπιτιών, μικρομετακομίσεις η μεμονωμένα αντικείμενα όπως:

Μεταφορές άμεσα σε όλα τα παρακάτω είδη και μεμονωμένα...

Μεταφορά η μετακόμιση μεμονωμένα και μη σε ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο, πλυντήριο πιάτων, στεγνωτήριο, γραφείο, καρέκλα γραφείου, τραπέζια, καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, τηλεόραση, μπουφέ, συρταριέρα, παπουτσοθήκες, βιβλιοθήκη, κρεβάτια, κομοδίνα, σύνθεση σαλονιού, ντουλάπες, τραπεζαρίες, τηλεόραση, έπιπλα εξωτερικού χώρου, ντουλάπια κλπ.

Μεταφορά Ψυγείου με τη μεταφορική CargoTaxi.grΜεταφορά κουζίνας με τη μεταφορική CargoTaxi.grΜεταφορά πλυντηρίου με τη μεταφορική CargoTaxi.grΜεταφορά Πλυντήριο πιάτων μεταφορά μετακόμιση CargoTaxι.grΜεταφορά Στεγνωτήριο Ρούχων μεταφορά μετακόμιση CargoTaxi.grΜεταφορά Γραφείο μεταφορά μετακόμιση CargoTaxi.grΜεταφορά Καρέκλα γραφείου μεταφορά μετακόμιση CargoTaxi.grΜεταφορά Καρέκλες μεταφορά μετακόμιση CargoTaxi.grΜεταφορά πολυθρόνας, μικρομεταφορά, μικρό μεταφορά CargoTaxi.grΜεταφορά Καναπές τριθέσιος μεταφορά μετακόμιση CargoTaxi.grΜεταφορά Μπουφές μεταφορά μετακόμιση CargoTaxi.grΜεταφορά Συρταρίερα μεταφορά μετακόμιση CargoTaxi.grΜεταφορά παπουτσοθήκη μικρομεταφορά, μικρομετακομίσεις CargoTaxi.grΜεταφορά Βιβλιοθήκη γραφείου μεταφορά μετακόμιση CargoTaxi.grΜεταφορά κρεβατιού με τη μεταφορική CargoTaxi.grΜεταφορά κομοδίνο μεταφορική CargoTaxi.grΜεταφορά Σύνθετο μεταφορά μετακόμιση CargoTaxi.grΜεταφορά Ντουλάπα δίφυλλη μεταφορά μετακόμιση CargoTaxi.grΜεταφοράΤραπέζι μεταφορά τραπεζαρίας μετακόμιση CargoTaxi.gr


Μεταφορές για εμπορεύματα από εταιρείες η πολυκαταστήματα


Μεταφορές μικρομεταφορές από IKEA με τη μεταφορική CargoTaxi.grΜεταφορές μικρομεταφορές από LEROY MERLIN με τη μεταφορική CargoTaxi.grΜεταφορές μικρομεταφορές από Media Markt με τη μεταφορική CargoTaxi.grΜεταφορές μικρομεταφορές από praktiker με τη μεταφορική CargoTaxi.grΜεταφορές μικρομεταφορές από Κωτσόβολος με τη μεταφορική CargoTaxi.gr


Αν έχετε αγοράσει κάποια αντικείμενα από πολυκατάστημα και δε θέλετε να περιμένετε τις ημέρες παράδοσης εμπορευμάτων τις κάθε εταιρεία (συνήθως θέλουν 2 ημέρες το λιγότερο) μας καλείτε και η μεταφορά σας γίνετε άμεσα και φθηνά.

Διανομές εμπορευμάτων για λογαριασμό εταιρειών

Διανομές εμπορευμάτων με τη μεταφορική CargoTaxi.grΑν έχετε εταιρεία και αναζητάτε έναν καλό και αξιόπιστο συνεργάτη για διανομές εμπορευμάτων με λογικές και σταθερές τιμές, εμείς στη μεταφορική cargotaxi.gr σας περιμένουμε να χτίσουμε συνεργασία μακροχρόνια. Αναλαμβάνουμε περισυλλογές και διανομές εμπορευμάτων πόρτα πόρτα σε ιδιώτες και σε πρακτορεία μεταφορών της επιλογής σας. Εξασφαλίζουμε στους πελάτες άμεσες, υπεύθυνες και φθηνές αποστολές των εμπορευμάτων τους/

Μεταφορές αποσκευών, βαλίτσες, κιβώτια, αθλητικός εξοπλισμός

Μεταφορές αποσκευών με τη μεταφορική CargoTaxi.grΜεταφορές αποσκευών με φορτοταξί από σπίτια, ξενοδοχεία, λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, κτελ. Όπου κι αν βρίσκεστε είμαστε εδώ για τις μεταφορές των αποσκευών σας. Μεταφέρουμε βαλίτσεςκούτεςποδήλατααθλητικό εξοπλισμό φθηνά και άμεσα. Μικρομεταφορές με μικρά φορτηγά τύπου βαν σε όλη την Αττική καθημερινά και με ασφάλεια.

Απλά προετοιμάστε τις αποσκευές σας. Η μεταφορική cargotaxi.gr θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.
Ότι έχει να κάνει με αθλητικό εξοπλισμό χρειάζεται να είναι πακεταρισμένος σε ειδική συσκευασία. Συγκεκριμένα, τα ποδήλατα θα πρέπει να είναι σε ειδικές συσκευασίες για ποδήλατα ή σε κιβώτια, οι τσάντες του γκολφ θα πρέπει να είναι σε ειδικές θήκες ή καλύμματα και τα πέδιλα του σκι θα πρέπει επίσης να είναι πακεταρισμένα σε κατάλληλες θήκες για σκι.

Μοτομεταφορές – Μεταφορές μοτοσυκλετών & μοτοποδηλάτων στην Αθήνα;


Μοτομεταφορές μεταφορές μοτοσυκλετών με τη μεταφορική CargoTaxi.grΜοτομεταφορές άμεσα και φθηνά. Στη μεταφορική cargotaxi.gr διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένα φορτηγά τύπου βαν κατάλληλα για τη μεταφορά της μοτοσυκλέτα σας με ασφάλεια.

Κινούμαστε καθημερινά σε όλη την Αθήνα αλλά και στο υπόλοιπο του Νομού Αττικής. Οι οδηγοί μας είναι εκπαιδευμένοι και θα αναλάβουν τη μεταφορά σας υπεύθυνα σαν να μεταφέρουν τη δική τους μοτοσυκλέτα


Το cargotaxi.gr ήρθε για να διευκολύνει τις μεταφορές μετακομίσεις σας!


Θέλετε μεταφορική για φθηνές μεταφορές μετακομίσεις; Το cargotaxi.gr είναι εδώ… μεταφέρουμε φθηνά οτιδήποτε χωράει στα φορτηγά μας τύπου βαν.


Πλεονεκτήματα μικρομεταφοράς η μικρομετακόμισης με το cargotaxi.gr


 • Η καλύτερη επιλογή για μικρές αποστολές– τα φορτηγά χρησιμοποιούν αποτελεσματικά το διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης για να διασφαλίσουν ότι ακόμη και οι πιο εύθραυστες αποστολές μπορούν να μεταφερθούν από το σημείο Α στο σημείο Β χωρίς ζημιά, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική απόδοση μεταφοράς.
 • Μια εκπληκτική λύση για εύθραυστες ή υψηλού κινδύνου αποστολές– λιγότερο φορτίο στο φορτηγό σημαίνει ότι ο επαγγελματίας μεταφορών μπορεί να περάσει περισσότερο χρόνο εξασφαλίζοντας ότι τα εμπορεύματα που είναι συσκευασμένα στο φορτηγό είναι ασφαλή, ακίνητα και σταθερά.
 • Η αποστολή παραμένει σε ένα φορτηγάκι– χωρίς αλλαγή και καμία ανασυσκευασία η μεταφόρτωση σημαίνει ότι τα αγαθά σας παραμένουν με ασφάλεια σε ένα μέρος μέχρι να φτάσουν στο στόχο τους, πράγμα που σας ανακουφίζει από την ανησυχία σας για το πώς θα φτάσουν τα εμπορεύματα σας.
 • Ταχύτερη υπηρεσία από τη μεταφορά με κανονικά φορτηγά– Χωρίς ζύγιση, λιγότερες άδειες και μικρός χρόνος φόρτωσης δίνει στους φορτωτές φορτηγών τύπου βαν την ελευθερία να φτάσουν γρήγορα στον προορισμό τους.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την παράδοση με φορτηγά τύπου βαν;


 • Η μεταφορές μετακομίσεις μικρό φορτίων γίνονται γρήγορα
 • Η μεταφορές μετακομίσεις μικρό φορτίων γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια
 • Η μεταφορές μετακομίσεις μικρό φορτίων γίνονται πιο φθηνά
 • Πληρώνετε μόνο για το φορτίο που μεταφέρετε και όχι για ολόκληρο φορτηγό

Δείτε σελίδες και άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν


 1. Μικρομεταφορές Αθήνα
 2. Μικρομετακομίσεις Αθήνα
 3. Φθηνές μεταφορες μετακομισεις στην Αθήνα
 4. Διανομές μικρών φορτίων
 5. Μεταφορές αποσκευών
 6. Μοτομεταφορές
 7. Φορτοταξί Αθήνα

100% η πιο φθηνή μεταφορική

Το cargotaxi.gr είναι και θα παραμείνει η πιο φθηνή μεταφορική εταιρεία για μεταφορές μετακομίσεις μικρών φορτίων σε Αθήνα, Πειραιά, Προάστια Αττικής.

Τιμές από 35€

Η τιμές στην εταιρείας μας ξεκινάνε από 35€ για μια απλή μεταφορά!