Μεταφορά μετακόμιση στρώματος

Μεταφορά μετακόμιση στρώματος τιμή από 35€

Μεταφορά Στρώματος CargoTaxi.grΜεταφορά μετακόμιση στρώματος με φορτηγάκια βαν από τη μεταφορική cargotaxi.gr. Και για μια υπηρεσία όπως μεταφορά μετακόμιση στρώματος το cargotaxi.gr είναι στη διάθεση σας να σας παρέχει τέτοια υπηρεσία. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά στρώματος σε Αθήνα, Πειραιά, Προάστια σε χαμηλό κόστος.

Μεταφορά μετακόμιση στρώματος σε χαμηλό κόστος από 35€

Είτε βρίσκετε Αθήνα, είτε Πειραιά η Προάστια Αττικής το cargotaxi.gr θα μεταφέρει οικονομικά τα αντικείμενα σας. Η τιμές μας για μια μεταφορά στρώματος ξεκινάει από τα 35€ για χρήση φορτηγού βαν και απόσταση το σημείο φόρτωσης Α με το σημείο εκφόρτωσης Β να μην ξεπερνάνε τα 10 χιλιόμετρα! Η τιμή είναι μόνο για μεταφορά και δεν περιέχει Φ.Π.Α και τυχόν εργατικά.

Πως θα μάθω ακριβώς την τιμή για τη μεταφορά μετακόμιση στρώματος και ποίοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος;

Η τιμή για μια μεταφορά στρώματος για αποστάσεις έως 10 χιλιόμετρα είναι συγκεκριμένη και ανέρχεται στα 35€ μόνο για τη χρήση του φορτηγού με τον οδηγό. Η τιμή είναι χωρίς Φ.Π.Α και χωρίς τυχόν εργατικά.

Αν χρειαστείτε και εργατικό δυναμικό η τιμή θα είναι διαφορετική καθώς θα πρέπει να υπολογιστούν και τα εργατικά. Εκεί παίζει ρόλο ο όροφος φόρτωσης και ο χώρος παράδοσης του στρώματος. Πχ. Ας πούμε ότι θέλετε να μεταφέρετε ένα στρώμα από δεύτερο όροφο από Νίκαια σε 3 όροφο στη Αιγάλεω και δεν έχετε άτομα για το κουβάλημα του στρώματος. Η τιμή που θα σας δώσει η μεταφορική μας εταιρεία για αυτή τη μεταφορά στρώματος θα είναι της τάξης των 50€ με 60€ με εργατικά δικά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για μεταφορά στρώματος μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά στο τηλ. 210.300.57.37 – 9π.μ με 9μ.μ

Cargotaxi.gr φθηνές μεταφορές μετακομίσεις μικρών αντικειμένων άμεσα!

Δείτε άλλες σελίδες που ίσως σας ενδιαφέρουν

Οι καλύτερες τιμές για μικρό μεταφορές και μετακομίσεις λίγων αντικειμένων η μεταφορά ενός επίπλου