Μεταφορά μετακόμιση κρεβατιού τιμή από 35€

Μεταφορά κρεβατιούΚαι για μια υπηρεσία όπως μεταφορά μετακόμιση κρεβατιού το cargotaxi.gr είναι στη διάθεση σας να σας παρέχει μια τέτοια υπηρεσία. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά ενός κρεβατιού σε Αθήνα, Πειραιά, Προάστια σε χαμηλό κόστος.

Μεταφορά μετακόμιση κρεβατιού σε χαμηλό κόστος από 35€

Είτε βρίσκετε Αθήνα, είτε Πειραιά η Προάστια Αττικής το cargotaxi.gr θα μεταφέρει οικονομικά τα αντικείμενα σας. Η τιμές μας για μια μεταφορά κρεβατιού ξεκινάνε από τα 35€ για χρήση φορτηγού βαν και απόσταση το σημείο φόρτωσης Α με το σημείο εκφόρτωσης Β να μην ξεπερνάνε τα 10 χιλιόμετρα! Η τιμή είναι μόνο για μεταφορά και δεν περιέχει Φ.Π.Α και τυχόν εργατικά.

Πως θα μάθω ακριβώς την τιμή για τη μεταφορά μετακόμιση κρεβατιού και ποίοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος;

Η τιμή μας για μια μεταφορά κρεβατιού για αποστάσεις έως 10 χιλιόμετρα είναι συγκεκριμένη και ανέρχεται στα 35€ μόνο για τη χρήση του φορτηγού με τον οδηγό. Η τιμή είναι χωρίς Φ.Π.Α και χωρίς τυχόν εργατικά.

Αν χρειαστείτε και εργατικό δυναμικό η τιμή θα είναι διαφορετική καθώς θα πρέπει να υπολογιστούν και τα εργατικά. Εκεί παίζει ρόλο ο όροφος φόρτωσης και ο χώρος παράδοσης του κρεβατιού. Πχ. Ας πούμε ότι θέλετε να μεταφέρετε ένα κρεβάτι από δεύτερο όροφο από Περιστέρι σε 3 όροφο στη Νίκαια και δεν έχετε άτομα για το κουβάλημα του καναπέ. Η τιμή που θα σας δώσει η μεταφορική μας εταιρεία για αυτή τη μεταφορά καναπέ θα είναι της τάξης των 50€ με 60€ με εργατικά δικά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για μεταφορά κρεβατιού μπορείτε να μας καλέσετε καθημερινά στο τηλ. 210.300.57.37 – 9π.μ με 9μ.μ

Cargotaxi.gr φθηνές μεταφορές μετακομίσεις μικρών αντικειμένων άμεσα!

Δείτε άλλες σελίδες η άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 1. Μικρομεταφορές Αθήνα
 2. Μικρομετακομίσεις Αθήνα
 3. Φθηνές μεταφορες μετακομισεις στην Αθήνα
 4. Διανομές μικρών φορτίων
 5. Μεταφορές αποσκευών
 6. Μοτομεταφορές
 7. Τι μπορείτε να μεταφέρετε με το cargotaxi
 8. Φθηνές μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα
 9. Μεταφορά καναπέ
 10. Μεταφορά ψυγείου
 11. Μεταφορά πλυντηρίου
 12. Μεταφορά κουζίνας
 13. Μεταφορά γραφείου